Minden menyasszonynak egyedileg tervezett esküvői ruhát készítünk. Egy közös konzultáció során beszélgetünk arról, hogy milyen ruhát képzeltél el magadnak, milyen fazonok állnak jól, milyen színárnyalatok. Választhatsz az alapanyagok, technológiai megoldások és díszítőeszközök közül.

Hogyan készül el a menyasszonyi ruhám? Az első ismerkedős találkozó után elkészülnek menyasszonyi ruhád tervei, amiket a következő alkalommal kapsz kézhez. A terv, alapanyagok, színárnyalatok és díszítőelemek kiválasztása után elkészül a ruhád makettje, ami a végleges ruhád próba anyagból való vázlata. Ezen pontosítjuk a szabásvonalakat és a méreteket. Amint minden részlet a helyére került, nekilátunk a menyasszonyi ruhád végső alapanyagból való elkészítésének.

Hány próbára van szükség? Általában 4-7 próba alkalom elég ahhoz, hogy elkészüljön a ruha.

Mennyi idő ideális a ruha elkészítéséhez? Érdemes a ruhát már fél évvel az esküvő előtt megrendelni, hogy minden általad kiválasztott részlet megvalósulhasson. Gyorsabb, 1-2 hónapos határidővel rendelkező menyasszonyi ruhákat is vállalunk, ebben az esetben viszont felárat számítunk fel.

Milyen alapanyagokkal dolgozunk? Főként hernyóselyem alapú textiltekből készülnek a ruhák. Kedvencek a selyemtüll, szatén, organza, muszlin és az előkelő shantung.

Bérlésre van lehetőség? Sajnos bérlést nem vállalunk, mert a ruhák olyan finom anyagokból és olyan szabásokkal készülnek, amik nem teszik lehetővé, hogy több esküvőn is szerepelhessenek. Helyette viszont szívesen készítünk esküvő után átalakítható menyasszonyi ruhákat!

Mikorra lesz kész a ruhám? A ruhádat egy általad kijelölt időpontra készítjük el, így, ha esküvő előtt egy hónappal szeretnéd már magadnál tudni, érdemes korábbra kérni az átadást. Menyasszonyi ruhádat vállfán, ruhazsákban kapod majd kézhez.