A kollekciós ruhák mellett lehetőség van egyedi tervezésre is. Ebben az esetben személyre szabott tervezeket kapsz az első konzultáció után, amik közül kiválaszthatod majd az igazit.

Hogyan készül el a menyasszonyi ruhám? Az első ismerkedős találkozó után elkészülnek menyasszonyi ruhád tervei, amiket a következő alkalommal kapsz kézhez. A terv, alapanyagok, színárnyalatok és díszítőelemek kiválasztása után elkészül a ruhád makettje, ami a végleges ruhád próba anyagból való vázlata. Ezen pontosítjuk a szabásvonalakat és a méreteket. Amint minden részlet a helyére került, nekilátunk a menyasszonyi ruhád végső alapanyagból való elkészítésének.

Hány próbára van szükség? Általában 3-5 próba alkalom elég ahhoz, hogy elkészüljön a ruha.

Mennyi idő ideális a ruha elkészítéséhez? Érdemes a ruhát legalább 6 hónappal az esküvő előtt megrendelni, hogy minden általad kiválasztott részlet megvalósulhasson. Gyorsabb, 1-2 hónapos határidővel rendelkező menyasszonyi ruhákat is vállalunk, ebben az esetben felárat számítunk fel.

Milyen alapanyagokkal dolgozunk? Főként hernyóselyem alapú textiltekből készülnek a ruhák. Kedvenceink a selyemtüll, düsesz, organza, muszlin és az előkelő shantung.

Bérlésre van lehetőség? Sajnos bérlést nem vállalunk, mert a ruhák olyan finom anyagokból és olyan szabásokkal készülnek, amik nem teszik lehetővé, hogy több esküvőn is szerepelhessenek. Helyette viszont szívesen készítünk esküvő után átalakítható menyasszonyi ruhákat!

Mikorra lesz kész a ruhám? A ruhádat egy általad kijelölt időpontra készítjük el, így, ha esküvő előtt egy hónappal szeretnéd már magadnál tudni, érdemes korábbra kérni az átadást. Menyasszonyi ruhádat vállfán, ruhazsákban kapod majd kézhez.