A kollekciós darabok mellett egyedileg tervezett esküvői ruhát is készítünk. Egy konzultáció során beszélgetünk arról, hogy a menyasszony milyen ruhában képzelte el magát a nagy napon, milyen fazonok állnak jól neki, milyen színárnyalatok. Választhat az alapanyagok, technológiai megoldások és díszítőeszközök közül.

Hogyan készül el a menyasszonyi ruha? Az első ismerkedős találkozó után elkészülnek menyasszonyi ruha tervei, amiket a következő alkalommal kap kézhez a menyasszony. A terv, alapanyagok, színárnyalatok és díszítőelemek kiválasztása után elkészül a ruha makettje, ami a végleges ruha próba anyagból való vázlata. Ezen pontosítjuk a szabásvonalakat és a méreteket. Amint minden részlet a helyére került, nekilátunk a menyasszonyi ruha végső alapanyagból való elkészítésének.

Hány próbára van szükség? Kollekciós darabok megrendelése esetén 3 próba szükséges. Az egyedi ruha elkészüléséhez 4-6 próba alkalomra lesz szükségünk.

Mennyi idő ideális a ruha elkészítéséhez? Érdemes a ruhát már fél évvel az esküvő előtt megrendelni, hogy minden kiválasztott részlet megvalósulhasson. Gyorsabb, 1-2 hónapos határidővel rendelkező menyasszonyi ruhákat is vállalunk, ebben az esetben felárat számítunk fel.

Milyen alapanyagokkal dolgozunk? Főként hernyóselyem alapú textilekből készülnek a ruhák. Kedvencek a selyemtüll, szatén, organza, muszlin és az előkelő shantung. Ezekből az anyagokból leheletkönnyű menyasszonyi ruhák születnek.

Bérlésre van lehetőség? Sajnos bérlést nem vállalunk, mert a ruhák olyan finom anyagokból és olyan szabásokkal készülnek, amik nem teszik lehetővé, hogy több esküvőn is szerepelhessenek. Helyette viszont szívesen készítünk esküvő után átalakítható menyasszonyi ruhákat!

Mikorra lesz kész a ruha? A ruhát a menyasszony által kijelölt időpontra készítjük el, így, ha esküvő előtt egy hónappal szeretné már kézhez kapni, érdemes korábbra kérni az átadást. A menyasszonyi ruhát vállfán, ruhazsákban adjuk át az utolsó alkalmon.